Hoe wij werken

Tevreden opdrachtgevers, daar gaan wij voor. Want daar worden wij weer vrolijk van.
Niet alleen het eindresultaat speelt hierbij een rol, ook de weg daarheen. Daarom werken wij met een helder en duidelijk stappenplan voor de ontwikkeling van een website: het Internet Project Plan. Responsive Design en zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn standaard hierin opgenomen!

Internet Project Plan

illustratie van Internet Project Plan

Voordat wij aan uw website gaan bouwen stellen we gezamenlijk een Internet Project Plan op. Beschouw het als een stappenplan waarin alle belangrijke aspecten van uw nieuwe website vastliggen. Pas als uw ideeën en wensen zo helder en duidelijk zijn beginnen wij aan de ontwikkeling van uw website.

Responsive Design

Responsive Design moet tegenwoordig: bezoekers bekijken uw website op telefoon, tablet, laptop of PC.illustratie van weergave van website op verschillende schermen Door Responsive Design wordt uw website op deze apparaten altijd goed weergegeven.
Google rekent websites ook af op responsive design: is uw website niet responsive, dan zakt uw site in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie

illustratie vergrootglas met uitvergrootte letter G van Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is altijd inbegrepen bij de ontwikkeling van een professionele website. Uw doelgroep moet uw website vinden op correcte inhoud en de juiste zoekwoorden!

Zoekmachineoptimalisatie kost tijd: het kost dus ook geld. Geen tijd aan SEO besteden kost u echter meer geld, zo blijkt keer op keer in de praktijk.